ontdekking

Wat drijft Margriet?

Mensen voor mensen
“Ik werk graag voor organisaties met een maatschappelijk doel: zorg, welzijn, onderwijs, arbeid en cultuur. Mensen die iets willen betekenen voor mens en samenleving. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.”

Verbinding
“Communicatie is voor mij: lijntjes trekken tussen mensen. Op zoek gaan naar wat mensen bindt. Samenhang. Ontmoeting. Weerstanden overwinnen.”

Orde
“Ik hou van orde scheppen in chaos. Ga altijd op zoek naar de structuur. Zowel in een tekst als in een communicatievraagstuk probeer ik de kern te raken. ‘Keep it short and simple’.

Creativiteit
“Creatieve concepten bedenken vind ik leuk. Creativiteit zet ik in om doelen te bereiken. Om mensen te verrassen, aan het denken te zetten of in beweging te krijgen. Ook in mijn schrijfwerk kan ik veel creativiteit kwijt. Ik hou van het ritme van een soepele tekst en van mooie metaforen. De laatste jaren heb ik een passie ontwikkeld voor het schrijven van levensverhalen en persoonlijke portretten (niet alleen schrijvend, maar ook schilderend in olieverf en acryl)."

Onafhankelijkheid
“Ik beleef ontzettend veel plezier aan het ondernemerschap. Vrijheid. Mijn eigen weg uitstippelen. Mensen ontmoeten die me raken, met wie ik iets moois tot stand kan brengen. Ik ben sturend in projecten, maar hoef niet zo nodig in de spotlights. Mijn klanten mogen schitteren, ik zorg wel voor de juiste belichting.”